sdílet

06/10/2023

hana magula

Rezidenční bydlení v srdci Valašska

 

Když se řekne Dolní Bečva, spousta z vás si vybaví jedinečná a nezapomenutelná panoramata Beskyd. Východy a západy slunce jsou z těchto vrcholů majestátního pohoří jako nikde jinde.

Chtěli byste bydlet v úsporném rezidenčním bydlení, v samém srdci čisté přírody a Chráněné krajinné oblasti Beskydy? Přesně takovou nemovitost s dosahem světově známých Pusteven a sochy Radegasta jako na dlani pro vás máme! Obyvatelé této vesnice jsou velmi milí, přátelští a přirození lidé, kteří si váží nejen svých sousedů a komunity, ale také turistů a přírody kolem jako takové. Jejich srdečné a pohostinné vlastnosti Valachů se traduje v tomto místě dodnes. Vedení obce na svých obyvatelích velmi záleží a starají se o své občany i chod obce se zájmem nejvyšších priorit. Mimo perfektní občanské vybavenosti včetně mateřské a základní školy, praktického a zubního lékaře, pošty a knihovny zde najdete také Klub seniorů, FC Dolní Bečva pořádá pro své občany a děti spoustu sportovních aktivit, mají také Sbor dobrovolných hasičů a v neposlední řadě Lyžařský klub Rožnov s.z.

Pokud jste spolu s rodinou a přáteli vášniví turisté, jako velký bonus pro místo této nemovitosti bych ráda poukázala na navazující trasy Hostýnských a Vsetínských vrchů.

Svojí vyjímečností bude jednou nemovitost přinášet radost možná nejen rodině, ale také firmě, která by měla v srdci Beskyd zázemí pro své zaměstnance. Útulné vnitřní reprezentační prostory tohoto domu vybízí k pořádání firemních seminářů, workshopů ale také team buildingů . Prostranství kolem domu je dostatečně prostorné k organizování společenských aktivit včetně firemních posezení venku na čerstvém horském vzduchu.  Co se týká jiných dostupných aktivit, v blízkém okolí se nachází například nespočet wellness objektů, které jsou svými službami a vztřícností v Česku vyhlášené. Najdete zde spoustu zábavných a firemních akcí na klíč dle vašich požadavků. Co se třeba naučit péct pravé valašské frgály nebo si projít Valašsko a vrátit se do minulosti, vidět očima zkušeného průvodce vše, tak jak bývalo a žilo za starých časů?

O výhodách této nemovitosti by se dalo psát a povídat dlouhé hodiny. Proto pokud vás naše nabídka zaujala, přijďte na prohlídku a rádi vám vše řekneme osobně. Těšíme se na vás!

Co všechno tahle krásná reprezentační nemovitost nabízí?

Popis nemovitosti

prodej novostavby 5+kk, 144 m², Dolní Bečva, kolaudovaného v roce 2019. V 1 NP se nachází zádveří, pracovna, koupelna se sprchovým koutem, WC, spíž, technická místnost, prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem. Z obývacího pokoje je vstup na terasu a zahradu. V 2. NP je chodba , ložnice, 2×pokoj, koupelna s vanou a WC . Dům je postaven z kvalitních pálených cihel Porotherm a krytina střechy je betonová taška Tondach. Mimořádné energetické úspornosti je dosaženo kvalitní izolací, vytápění je zajištěno tepelným čerpadlem 10 kW vzduch-voda, podlahové topení je v celém domě. Dále je zde i elektrokotel. V obývacím pokoji je možnost vytápění krbem. Dům má vlastní fotovoltaickou elektrárnu, obecní vodovod, odpad je řešen ČOV. Výhledově bude možnost se připojit na obecní kanalizaci. K domu náleží kryté stání pro 1 auto a součástí domu je garáž. Nízké provozní náklady. Občanská vybavenost v obci : MŠ, ZŠ , pošta, potraviny, lékařská péče. Více informací rád sdělíme na prohlídce. S financováním Vám rádi pomůžeme. Ev. číslo: 644728.

užitná plocha 144 m2, plocha pozemku 1202 m2, Dolní Bečva, okres Vsetín, Zlínský

Cena 12.999 000,- Kč včetně provize a právního servisu

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *