sdílet

26/05/2022

hana magula

Každý hledá své DOMA

DOMA

Jak už jste se dočetli v úvodním slovu „O mě“, svoji profesi mám nastavenou tak, že hledám lidem spíš domovy než domy. Domov pro mě znamená ale i kus louky, zahrady, řeky nebo třeba i sjezdovky ,pokud vás činí šťastnými. Prostě jakékoliv místo, kde zapustíte kořeny a víte, že se cítíte v bezpečí a DOMA. Můj úkol a životní poslání je vám ho pomoct najít. A to se týká i prodávajících, protože vím, že za penězi získanými  z vašich nemovitostí se skrývají vaše další sny, které chcete díky utrženým penězům uskutečnit. Proto vím, že ať se na mě obrátíte ve věci prodeje nebo koupě, najdu pro vás vždy to nejlepší, abyste ve finále svůj vysněný domov našli a splnili si své sny.

každý hledá své DOMA

Starej se o dům (a dům se postará o vás)

Věřím na to, že jak se o své domy staráte, tak se i cítíte. Z mnoha zkušeností jsem se přesvědčila, že pokud má někdo doma velkou špínu, nepořádek, neudržované plísně a opravdu velký chaos (ne ten organizovaný, není možné, aby se člověk cítil se svým životem šťastný a spokojený. Dům to všechno člověku vždy vrátí. Ve formě toho jak se mu daří v soukromém i profesním životě, ovlivňuje, jaké emoce uvnitř cítí, jestli má klidné spaní, jestli je zdravý. Určitě to znáte ze svých zkušeností i vy. Když se doma udělá celkový generální úklid, všechno vyčistíte, urovnáte a vyházíte nepotřebné věci, vejdete do místnosti nebo i celého domu a hned na vás dopadne blažený pocit. Klid, mír, spokojenost, bezpečí, křišťálově zvonivé místo, kde jste rádi. Tímto pocitem vás dům odmění za to, že jste se o něj postarali. Najednou vzniká nová energie, nové nápady, radost ze života a chce se vám i tančit. A v mém případ dokonce nabuzuje i pocit jít cvičit a to je už co říct 🙂   

každý hledá své doma

Různé pohledy- tohle je ten můj

Mám ráda Feng-shui a metodu Kon Mari, kterou doma sama praktikuji.  Když se potká nový majitel s nemovitostí, kterou dlouho hledal, je to jako polovina srdce, která našla tu druhou půlku. Každá nemovitost má svého kupce a jsem neskutečně ráda, že mě oslovují lidé, kterým není osud jejich domu lhostejný a vždy jim záleží na tom, aby se část jejich například dětství a vzpomínek dostala do správných rukou. Do milující náruče lidí, kterým bude v těchto prostorách začínat další životní příběh. Ten jejich. Pokud se rozhodnete, abych byla u zrodu toho vašeho příběhu, bude mi nesmírnou ctí.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *