sdílet

26/05/2022

hana magula

Gazdovská kytice

gazdovská kytice

Není nic krásnějšího než svátečně prostřený stůl a uprostřed voňavá kytice. Květiny tak kolem stolu dokreslují kouzelnou atmosféru rodinného a přátelského kruhu, kde je svět ještě v pořádku.

Na našem stole a v domácnosti květiny nikdy nechybí a vybíráme si je podle sezóny a nálady. A když se začaly kupit dotazy na uvázání podobných kytic jako máme doma, přišel na řadu další výrobek z našeho statku a to Gazdovská kytice. Uvážu ji na míru z toho, co nám zrovna roste v ročním období na zahradě a co najdeme v přírodě. Může to být kytice narcisů nebo tulipánů, šeříků, slunečnic, lučního kvítí, levandule, okrasných trav, kosatců, na podzim náruč aster nebo mečíků anebo vše namícháno s citem dohromady. Výběr je na naší zahradě a v okolí opravdu velký. Bude to vždy tedy kytice tak trochu s překvapením. Ale vždy kladu důraz na co nejbližší představu obdarovaného a na jakou příležitost kytici chcete. Prozatím ale nevážu nic složitějšího jako například kytice na svatbu a podobné velmi slavnostní příležitosti. Například vám ale velmi ráda uvážu „Jedlou kytici“ , která má zvlášť u našich přátel a rodiny velký úspěch. Vše je samozřejmě vypěstováno na našich zahradách a ve sklenících, bez jakýchkoliv chemikálií a v souladu s přírodou. Dělám kytice pro radost, pro návštěvy, pro přátele, na váš sváteční stůl v různé roční období. Pokud necháte výběr rostlin a styl uvázání kytice na mě, určitě nebudete litovat.

Ceny kytiček se pohybují od 100 Kč za samostatné kytičky do vázy do max. 400 Kč za složitější vázání.

Na ceně se vždy domluvíme předem. A ráda bych také zdůraznila, že třetinou ceny z každé kytičky přispějete na sbírku pro Kočičí útulek – Dobré ruce Zlín. Peníze vždy odkládám bokem a jak se nastřádá určitá částka, něco kočičkám koupím a buď odvezu osobně nebo pošlu kurýrem. Vždy také zveřejňuji dárce, kteří koupí kytičky na tento útulek přispěli. Pokud byste rádi zanechali o pár korunek navíc, než bude stát kytice, uděláte radost spoustě smutným očíčkám a bříškům kočiček, které v tomto útulku a dočaskách netrpělivě čekají na své nové pány. Rádi byste pomohli přispět tomuto útulku ještě i jinou cestou? Více informací najdete ZDE.

 

Jak objednávka probíhá:

  1. Dejte mi vědět alespoň 3 dny dopředu na jakou příležitost byste kytici chtěli a já vám sdělím, jaké mám k dispozici kytičky. Vesměs ale platí, že čím dřív si kytičku zamluvíte, tím víc se bude díky pečlivé přípravě přibližovat vaší představě.
  2. Nebojte se ozvat na „last minute“, určitě se u nás něco krásného na stůl najde i za pět minut dvanáct 
  3. Pokud si budete přát, hotovou kytici vyfotím. Ale doporučuji moment překvapení. O tom přece život i tak trošku je 
  4. Domluvíme se na platbě, způsobu předání a velká dávka radosti a vůně bude směřovat ke svému adresátovi

 

Gazdovskou kytici můžete objednávat ZDE.

 

gazdovská kytice gazdovská kytice

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *