sdílet

26/05/2022

hana magula

Chata pod Pustevnami – PRODÁNO

chata pod pustevnami

Chtěli byste se ráno vzbudit ve vlastní nemovitosti přímo v srdci Valašska? Představte si, že se vám nad hlavou rozléhají celosvětově vyhledávané a turisty milované Pustevny, o kousek dál Radhošť s Radegastem, Stezka v oblacích a v okolí bezva sjezdovky. To Vám můžeme nabídnout v oblasti Trojanovic.

Pro letní večery chata nabízí posezení na terase nebo v dřevěném altánku, je zde k dispozici také venkovní krb. A naopak za zimních večerů všechny zmrzlé hosty přiláká praskající dřevo a teplo krbových kamen.

Chata byla částečně zrekonstruovaná v roce 2020, střecha je zateplená a dvojitá skla v oknech zcela odhlučňují jakékoliv dění venku. Vytápění zajišťuje krb na tuhá paliva a elektrické vytápění, které může být ovládané i na dálku. O vaše klidné spaní v podkroví se za horkých letních nocí postará klimatizace. V domě je k dispozici internet s možností Wifi připojení. Chata ubytuje až 6 lidí. Voda je pitná, nachází se zde sprchový kout a WC, kanalizace je řešena jímkou. Tato chata nabízí spoustu možností na turistiku, rodinné dovolené a víkendy, přívětivé sousedy a spoustu prostoru k zahradničení. Pokud vás nabídka zaujala a rádi byste začali další krásný rodinný příběh v Beskydech, neváhejte mne kontaktovat pro více informací.

 

chata pod pustevnami chata chata pod pustevnami chata

 

Více mých nemovitostí na prodej ZDE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *