sdílet

26/05/2022

hana magula

Ryor – Láska, která trvá už přes 20 let

kam za českou kvalitou ryor

Kosmetika Ryor je mojí nejdéle trvající láskou a troufám si říct, že se na tom nejspíš už nikdy nic nezmění. Je tu se mnou od prvního pupínku ošetřovaného řadou Aknestop po současnost, kdy si už léta stále ulítávám na jejich nových výrobcích a hlavně arganové řadě. A věřím, že ještě dlouho budu.

ryor česká kvalita

Proč jsem si vybrala kosmetiku Ryor

Příběh zakladatelky této kosmetiky, paní Evy Štěpánkové pro mě byl vždycky fascinující a ne jednou jsem se zvedla ze země právě díky jejím článkům a povzbuzením pro podnikatele, které jsem roky četla a sledovala. Když jsem se s ní setkala osobně poprvé, bylo to ohledně spolupráce oficiální distributorky její kosmetiky pro Velkou Británii. Nebudu lhát. Třásla se mi kolena a říkala jsem si, že co tady vlastně dělám. Proč by žena takového velkého formátu, oceněná mnoha cenami a lidmi, měla chtít mluvit přímo se mnou. Ale věděla jsem, že její přístup ke všem lidem je naprosto stejný, milý a srdečný. Její zaměstnanci pro Ryor pracují velmi rádi a to právě díky fér lidskému přístupu, velkému porozumění a náruči, kterou má otevřenou pro všechny kdo jsou fér a snaží se. I já jsem se cítila po chvilce úplně přirozeně a vše dopadlo nad míru mého očekávání. Ta vstřícnost, radost a podpora od takto velké české firmy se opravdu jen tak nevidí a jsem hrdá na to ,že jsem měla možnost nějaký čas kosmetiku Ryor v zahraničí reprezentovat. Ve stejném duchu převzala vedení firmy její dcera Jana, s kterou jsem měla také možnost se několikrát setkat. A vždy jí budu vděčná za pár pošťouchnutí a popostrčení, která mi přinesla v životě mnohé cenné rady a uvědomění k nezaplacení.

A za toto se ráda podepíšu. Protože jsem měla možnost nahlédnout pod pokličku firmy. Ne nadarmo otevírají víc značkových prodejen Ryor. Věrné a spokojené zákazníky si díky dlouholeté dřině totiž  opravdu vybudovali a zaslouží. Pokud půjdete kolem některé z těchto prodejen a doposud jste se s kosmetikou Ryor nesetkali, zastavte se tam pro pár vzorečků na vyzkoušení. Věřím, že si jejich produkty zamilujete. O Ryoru a jejich produktech bych mohla psát stránky a hodiny..protože na ně prostě nedám dopustit. Vyzkoušejte sami a uvidíte.

 

ryor

 

Doporučení na můj top produkt

Je jich tolik, že by se mi sem nejspíš ani všechny nevešly. Ale za svůj úplně nejvíc top produkt musím nejspíš označit Arganovou řadu. A to opravdu celou. I když mám kombinovanou a mastnější pleť, tato konzistence výrobků se krásně vstřebá a nezanechává mastný film, jen krásně hebkou voňavou pokožku. Je to moje obrovská láska, která je moje „must have“ kamkoliv se pohnu.

 

Ryor: www.ryor.cz

Arganová řada: www.ryor.cz/eshop

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *